Vragen of reserveren? 0548 621003

Voor een spannend en actief personeelsfeest met uw bedrijf uit Gelderland, moet u bij Kartplaza Actionworld in Nijverdal zijn. Echt iets unieks en spannends ondernemen tijdens het personeelsfeest. Vanuit Gelderland bent u zo in Nijverdal.

Personeelsfeesten

Wij organiseren unieke personeelsfeesten voor bedrijven uit Gelderland, Overijssel en Drenthe. Denk aan karten, paintballen, lasergamen, virtual sports, outdoor klimmen en adventure in het klim & adventurepark en bowlen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. En bij Kartplaza Actionworld kunt u ook kiezen voor een arrangement om van uw personeelsfeest helemaal af te maken. Een heerlijk buffet of bijvoorbeeld steengrillen. Wij organiseren voor u een bijzonder personeelsfeest zodat u met een gerust hart vanuit Gelderland naar Kartplaza kunt reizen.

Speciale wensen voor een compleet verzorgd feest!

Ook als u speciale wensen heeft staan onze medewerkers klaar, om uw unieke personeelsfeest bij Kartplaza Actionworld te organiseren. Voor al uw wensen is een passende oplossing te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Busvervoer
  • Fietstochten
  • Solex rijden
  • Diverse workshops
  • Uw eigen feestband
  • Tafel goochelaar

U kunt het zo gek niet bedenken, wij denken graag met u mee voor een passend programma.

Personeelsfeest dichtbij Gelderland

Kartplaza Actionworld in Nijverdal is makkelijk te bereiken vanuit Gelderland. Wij zitten aan een hoofdweg en hebben voldoende parkeerruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uniek personeelsfeest dichtbij Gelderland? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 0548 621003.

Deze bedrijven gingen u voor: 

Kartplaza in beeld


sterren 4
Ons bedrijfsfeest was zeer geslaagd; leuke activiteiten & goede service!

 

Openingstijden Kartplaza

Maandag - Gesloten

Dinsdag - Vanaf 18.00 uur

Woensdag - Vanaf 14.00 uur

Donderdag - Vanaf 18.00 uur

Vrijdag - 16.00 - 24.00 uur

Zaterdag* - 13.00 - 24.00 uur

Zondag* - 13.00 - 22.00 uur

*Tussen 13.00 en 14.00 uur juniorkarten.

Reserveren ma. t/m vr. vanaf 12.00 uur en in het weekend vanaf 12.30 uur.